Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
tapahtumalaite.fi/myynti/jaapalat/jaapalat-5kg-sakki

Jääpalat 5 kg säkki

Kuvaus
Puhtaat ja kotimaiset Hyvää Suomesta -alkuperämerkityt jääpalat 5 kg säkeissä. Jääpalat ovat varastotuotteitamme ympäri vuoden ja toimitamme nopeasti suuremmankin erän.
Hinta Hinta 6,00 € (sis. alv) Hinta 5,26 € (alv 0 %)
-
+
Tuotekategoriat
Ominaisuudet
Tuotekoodi 1350
Tuotemerkki Tapahtumalaite™
Toimittajan toimitusaika 1-3 pv
Toimitusaika, jos ei varastossa 3-7 päivää
Myyntiyksikkö 5kg säkki
Leveys mm 600,00 
Syvyys mm 400,00 
Korkeus mm 70,00 
Paino kg 5.0000
Lisätarvikkeet Ennakkotilauksena myös saatavilla 10kg säkeissä
Ominaisuudet Säkin mitat L600 x S400 x K70mm
Kuvaus Jääpalojen perushinta 1,05€/kg + alv 14%
Myymme jääpalat 5 kg elintarvikesäkeissä (ennakkotilauksesta myös 10 kg säkeissä). Jääpalamme ovat 20 grammaisia, umpinaisia ja kirkkaita. Yksi 5 kg jääpalasäkki sisältää noin 250 kpl jääpaloja (n. 10 litraa).

Jääpaloja voi noutaa käyntiosoitteestamme, tai voimme toimittaa ne lämpötilasäädellyllä pakkasrahdilla. Lähetettäessä jääpalat pakkasrahdilla hintaan lisätään rahtikulu ja minimimäärä toimitukselle on 50 kiloa (10 kpl 5 kg säkkejä) pakattuna teholavalle. Lähetämme myös Euro- ja FIN lavoilla ympäri suomen joko lähimpään terminaaliin noudettavaksesi, tai perille jakona haluamaasi osoitteeseen. Tilauskorissa myyntierä on yksi 5 kg säkki. Eli siirrä tilauskoriin se lukumäärä, kuinka monta 5 kg säkkiä tarvitset.

Valmistamme jääpalat itse ja säilömme ne sen jälkeen pakkasiimme vähintään -20 asteeseen. Tällöin jääpalat ovat kylmempiä ja säilyvät pidempään, kuin suoraan jääpalakoneesta otettuina. Näin ne kestävät itse noudettuinakin pitkänkin kuljetuksen ja takaavat juhliisi pitkään kylmänä säilyvät juomat ja hienon esille laiton.

Olemme toimittaneet jääpaloja asiakkaillemme jo 10 vuotta. Valmistusmenetelmämme ja valmistustilamme ovat Seinäjoen Kaupungin terveystarkastajan tarkastamat ja hyväksymät. Valmistamme jääpalat suodatetusta vesijohtovedestä. Lisäksi huolehdimme jatkuvasti jääpalakoneidemme puhtaudesta, sekä toimitamme oma-aloitteisesti ja säännöllisesti jokaisen jääpalakoneemme jääpaloista näytteet elintarvikelaboratorioon niiden puhtauden ja laadun varmistamiseksi. Laboratoriovastaushistoria on Asiakkaan nähtävissä toimitiloissamme. Voimme siis ylpeinä ja läpinäkyvästi tarjota asiakkaillemme varmasti puhtaita, turvallisia ja kotimaisia jääpaloja, joille on myönnetty Hyvää Suomesta -alkuperämerkintä.

Hyvää Suomesta
Saatat olla kiinnostunut näistä
 • Vuokrattava jääpala-astia 4 litraa

  Vuokrattava jääpala-astia 4 litraa

  Hinta Alk. 6,20 € (sis. alv) 5,00 € (alv 0 %)
 • Jääpalat 10kg säkki

  Jääpalat 10 kg säkki

  Hinta Hinta 12,00 € (sis. alv) Hinta 10,53 € (alv 0 %)
  -
  +

Back to top