Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
tapahtumalaite.fi/myynti/jaapalat/jaapalat-5kg-sakki

Jääpalat 5kg säkki

Kuvaus
Puhtaat valmiit jääpalat 5kg säkeissä. Jääpalat ovat varastotuotteitamme ympäri vuoden ja toimitamme nopeasti suuremmankin erän.
Hinta Hinta 6,00 € (sis. alv) Hinta 5,26 € (alv 0 %)
-
+
Tuotekategoriat
Ominaisuudet
Tuotekoodi 1350
Tuotemerkki Tapahtumalaite™
Toimittajan toimitusaika 1-3 pv
Toimitusaika, jos ei varastossa 3-7 päivää
Myyntiyksikkö 5kg säkki
Leveys mm 600,00 
Syvyys mm 400,00 
Korkeus mm 70,00 
Paino kg 5.0000
Lisätarvikkeet Ennakkotilauksena myös saatavilla 10kg säkeissä
Ominaisuudet Säkin mitat L600 x S400 x K70mm
Kuvaus Jääpalojen perushinta 1,05€/kg + alv 14%

Nyt uudistettu säkkimalli joka on tilavampi, paksumpi ja kestävämpi. Tämän ansiosta säkit on helpompi saada muovautumaan pakkaseen pieneenkin tilaan.

Olemme toimittaneet jääpaloja asiakkaillemme jo lähes 10 vuotta. Myymme jääpalat 5kg elintarvikesäkeissä (ennakkotilauksesta myös 10kg säkeissä). Jääpalamme ovat 20 grammaisia, umpinaisia ja kirkkaita. Yksi 5kg jääpalasäkki sisältää noin 250kpl jääpaloja (n. 10 litraa).

Jääpaloja voi noutaa käyntiosoitteestamme, tai voimme toimittaa ne lämpötilasäädellyllä pakkasrahdilla. Lähetettäessä jääpalat pakkasrahdilla hintaan lisätään rahtikulu ja minimimäärä toimitukselle on 50 kiloa (10kpl 5kg säkkejä) pakattuna teholavalle. Lähetämme myös Euro- ja FIN lavoilla ympäri suomen joko lähimpään terminaaliin noudettavaksesi, tai perille jakona haluamaasi osoitteeseen. Tilauskorissa myyntierä on 5kg säkki. Eli siirrä tilauskoriin se lukumäärä kuinka monta 5kg säkkiä tarvitset.

Valmistamme jääpalat itse ja säilömme ne sen jälkeen pakkasiimme vähintään -20 asteeseen. Tällöin jääpalat ovat kylmempiä ja säilyvät pidempään, kuin suoraan jääpalakoneesta otettuina. Näin ne kestävät itse noudettuinakin pitkänkin kuljetuksen ja takaavat juhliisi pitkään kylmänä säilyvät juomat ja hienon esillelaiton.

Tiesithän jääpalojen valmistuksen ja myynnin olevan elintarvikkeiden valmistusta ja myyntiä johon liittyy ilmoitusvelvollisuus valmistajalta. Valmistusmenetelmämme ja valmistustilamme ovatkin Seinäjoen Kaupungin terveystarkastajan tarkastamat ja hyväksymät. Valmistamme jääpalat suodatetusta vesijohtovedestä. Lisäksi huolehdimme jatkuvasti jääpalakoneidemme puhtaudesta, sekä toimitamme oma-aloitteisesti ja säännöllisesti jokaisen jääpalakoneemme jääpaloista näytteet elintarvikelaboratorioon niiden puhtauden ja laadun varmistamiseksi. Laboratoriovastaushistoria on Asiakkaan nähtävissä toimitiloissamme. Voimme siis ylpeinä ja läpinäkyvästi tarjota asiakkaillemme varmasti puhtaita ja turvallisia jääpaloja.
Saatat olla kiinnostunut näistä
 • Vuokrattava jääpala-astia 4 litraa

  Vuokrattava jääpala-astia 4 litraa

  Hinta Alk. 6,20 € (sis. alv) 5,00 € (alv 0 %)
 • Jääpalat 10kg säkki

  Jääpalat 10kg säkki

  Hinta Hinta 12,00 € (sis. alv) Hinta 10,53 € (alv 0 %)
  -
  +

Back to top