Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
tapahtumalaite.fi/vuokrausohje

Vuokralaitteen liittäminen tilauskoriin ja korin lähettäminen meille ei sido asiakasta vielä mihinkään. Saatuamme tilauskorin olemme asiakkaaseen yhteydessä ja ilmoitamme onko ko. laitetta vapaana asiakkaan toivomana aikana, sekä sovimme tarkemmin vuokrauksen yksityiskohdista.


Lähetämme asiakkaalle aina sähköpostitse laitevuokrausehdot ja laitteen käyttöohjeet hyväksyttäväksi ennenkö vuokravaraus vahvistetaan ja sen vuoksi vuokraus täytyy olla sovittuna ja vahvistettuna ennen asiakkaan saapumista tai laitteen/laitteiden lähettämistä.

Sivuillamme olevat vuokrahinnat ovat yksittäisen vuokralaitteen noutohintoja jolloin asiakas itse noutaa ja palauttaa laitteen meille, eikä pakkaamista tai rahteja tarvita. Myöskään joillekin laitteille mahdollisesti tarvittavat raaka-aineet ja tarvikkeet eivät automaattisesti sisälly laitteen vuokrahintaan, vaan ne veloitetaan erikseen. Vuokraamme laitteita ympäri Suomen ja mikäli asiakas haluaa meidän lähettävän laitteen hänelle, vuokraan lisätään pakkaus- ja rahtikulu. Kuljetukset hoitaa pääasiassa Kaukokiito. Rahtikulutiedusteluissa rahdin laskentaan tarvitsemme asiakkaan täydellisen toimitusosoitteen.

Kaikki vuokralaitteemme on merkitty laitteen omistajan ilmaisevalla vuokralaite -tarralla. Asiakkaan on huomioitava tämä ja ilmoitettava meille jo tilauksen yhteydessä mikäli laitteessa ei saa olla Tapahtumalaite Oy:n vuokralaite tarroja. Useita vuokralaitteitamme on mahdollista brändätä asiakkaan toimesta, mutta tästä on ilmoitettava meille tilauksen yhteydessä. Asiakas voi brändätä laitteen itse jolloin lähetämme asiakkaalle brändäysohjeet ja tarvittaessa poistamme laitteesta omat laitteen omistajuutta ilmaisevat vuokralaite tarramme joita asiakkaan ei tule koskaan itse peittää tai poistaa. Voimme myös hoitaa brändäyksen laitteille asiakkaalle valmiiksi. Tällöin tarvitsemme asiakkaalta brändäysmateriaalin ja muut ohjeet riittävän ajoissa vuokra-aikaan nähden

Vuokraamme laitteita yritysten ja yhteisöjen lisäksi myös kuluttajille. Kuluttaja-asiakkaan on kuitenkin huomioitava, että useimmat laitteemme on tarkoitettu ammattikäyttöön.

Asiakas saa jokaiseen vuokralaitteeseemme käyttöohjeet. Vuokraaja sitoutuu lukemaan ne ja noudattamaan niitä. Lisäksi lähetämme jokaiselle vuokraajalle yleiset laitevuokrausehtomme jotka hän sitoutuu lukemaan ja hyväksyy vuokravarauksen vahvistaessaan.

Laitevuokraan sisältyy käyttötuki ensisijaisesti sähköpostitse ja toissijaisesti puhelimitse vuokrauksen aikana niiltä osin, kuin asiakkaan ongelmaan ei löydy vastausta lähettämistämme käyttöohjeista. Ongelmatilanteissa lue aina ensin antamamme käyttöohjeet ennenkuin olet meihin yhteydessä.

Ennen vuokratiedustelun lähettämistä varmistathan vuokralaitteen tuotetiedoista soveltuuko se käyttöpaikkaanne. Esimerkiksi laitteen koon, painon, tai sen jännite- ja virrantarpeen puolesta.

Esimerkkejä vuokra-ajoista:

    Nouto pe - palautus la = 1vrk
    Nouto pe - palautus su = 2vrk
    Nouto pe - palautus ma = 3vrk


Asiakkaan oma nouto ja palautus:


Noutoasiakkaat huomioittehan ettemme ole aina paikalla varastollamme. Sovi vuokrauksesta aina sivujemme kautta tai sähköpostilla ennenkö saavut noutamaan laitetta.
Asiakkaan oma nouto ja palautus on aina veloitukseton, mikäli se tehdään laitevuokrausehtojen mukaisesti klo 09-18 välillä. Noutaa ja palauttaa voi joka päivä klo 09.00 - 18.00, myös viikonloppuisin ja pyhisin.

Nouto- ja palautusosoite on Tapahtumalaite Oy Oivaltajantie 1 B 5 60100 Seinäjoki (Roves).

Asiakkaan tulisi varata noutoon ja palautukseen aina kaksi henkilöä vuokratun laitteen koon mukaan. Emme voi taata, että meistä on joku paikalla auttamassa lastaamisessa tai purkamisessa. Saatamme jättää noudettavan laitteen vain asiakkaan saataville valvotusti, eikä hallissamme ole välttämättä henkilöstöämme paikalla asiakkaan noutaessa tai palauttaessa sovittua tavaraa.

Huomioi syksy - kevät välillä, että moni laitteistamme ei saa altistua pitkäksi ajaksi pakkaselle, eli laite ei saa jäätyä. Talviaikana asiakkaan oma kuljetus joillekin laitteille on joko oltava hyvin lyhyt, tai kuljetus tulee toteuttaa lämpimällä kuljetustilalla.

Annamme asiakkaalle aina tarvittavat laitevuokrausehdot, sekä laitteiden käyttöohjeet joissa on tarvittavat käyttö- ja kuljetusohjeet.


Laitteiden toimitus Asiakkaalle rahtina:Toimitamme vuokralaitteet asiakkaille ympäri Suomen. Yksittäiset vuokralaitteet toimitamme pääasiassa Kaukokiito pakettina, rullakkona, teholavalla, eurolavalla, fin lavalla, sekä ilman terminaalikäsittelyitä kuljetettavina osa- tai kokokuormina.

Rahtiyhtiöt jakelevat asiakkaalle tulevan rahdin arkisin klo 08-16 välillä ja samoin noutaa asiakkaalta meille palaavan rahdin arkisin klo 08-16 välillä. Viikonloppuisin rahteja ei kuljeteta ja sen vuoksi viikonlopulle osuva vuokraus on aina vähintään pe-ma, eli 3vrk. Jakeluosoite on hyvä olla esim. yrityksen tai juhlapaikan osoite, koska paikalla tulisi olla aina arkisin klo 08-16 välillä joku joka kuittaa rahdin sen saapuessa. Jakelusta miehittämättömään-, tai yksityisosoitteeseen rahtiyhtiöt voivat veloittaa lisämaksua.

Tilaamme ja järjestämme rahdit molempiin suuntiin. Asiakkaan tulee laitetta palauttaessa aina pakata laite samoin kuin se oli asiakkaalle saapuessa. Rahtiyhtiö noutaa valmiiksi pakatun rahdin ja toimittaa sen meille takaisin.

Normaaliin rahtiin ilman maksullisia lisäpalveluita sisältyy jakelu perille pihaan, tai sisään varastoon 1. kerrokseen mikäli kulku pumppukärryllä on täysin esteetön. Palaava rahti noudetaan samoin rajauksin. Muut palvelut ovat lisämaksullisia.

Suuremmissa kokonaisuuksissa käytämme myös paikallisia kuriiriyrityksiämme, tai toimitamme ja noudamme laitteet itse. Näillä tarkoitetaan esimerkiksi festivaaleille tai muihin tapahtumiin toimitettavia isompia laitemääriä, sekä muita tapahtumatuotantoon liittyviä tapauksia joissa asiakas tarvitsee meiltä myös erilaisten laitteiden hankinnan ja asennuksen. Näissä suorissa ja ns. henkilökohtaisissa kuljetuksissa kuljettava henkilöstö tai oma henkilöstömme pystyy sovittaessa auttamaan purkamisessa, roudaamisissa ja lastaamisissa toisin kuin lähetettäessä laitteita yleisellä kappaletavararahdilla.

Back to top