Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
tapahtumalaite.fi/myynti-ja-toimitusehdot

Myynti- ja toimitusehdot

Toimitusehdot HoReCa tuotteet. Näitä toimitusehtoja ei sovelleta ilmalämpöpumppujen myyntiin ja asennukseen

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Tapahtumalaite Oy:n ja Asiakkaan väliseen HoReCa-alan myyntilaitteiden ja myyntituotteiden kauppaan. Näitä ehtoja ei sovelleta tällaisenaan laitevuokraukseen, eikä lämpöpumpputuotteisiin.

Verkkokauppa ja sen tuotteet on suunnattu ensisijaisesti ammattikäyttöön yritys- ja yhteisöasiakkaille. Tämän vuoksi verkkokaupassa ei ole maksutoimintoja, vaan tilausten maksaminen tapahtuu laskutuksella. Tapahtumalaite Oy varaa oikeuden laskuttaa tilauksen mahdollisesti myös etukäteen ja toimittaa tilauksen vasta suoritettua laskua vastaan. Tämä muun muassa siksi, että emme todenna millään tavalla tilaajan henkilöllisyyttä, emmekä kerää esim. asiakkaiden henkilötunnuksia.

Laitteiden omistusoikeus siirtyy Asiakkaalle sillä hetkellä, kun Asiakas suorittaa koko sovitun kauppahinnan ja muut sopimukseen liittyvät kustannukset Tapahtumalaite Oy:lle.

Tapahtumalaite Oy antaa tarvittaessa Asiakkaalle käyttöopastusta puhelimitse ja sähköpostitse.

Tapahtumalaite Oy ei vastaa Asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat myytyjen laitteiden toimimattomuudesta tai vioista. Tapahtumalaite Oy ei vastaa laitteen soveltuvuudesta Asiakkaan käyttötarkoitukseen.

Asiakkaan tulee tarkastaa lähetys välittömästi rahdin luovutuksen yhteydessä. Mikäli lähetyksessä on havaittavissa vaurioita, tulee Asiakkaan heti reklamoida vaurioista sekä kuljettajalle, että Tapahtumalaite Oy:lle. Jos lähetys on vaurioitunut kuljetuksen aikana, tulee Asiakkaan merkitä vaurio ja ottaa allekirjoitus rahtikirjaan rahdin toimittaneelta taholta. Mikäli laite ei myyjästä riippumattomasta syystä ole sovittuna päivänä Asiakkaan käytössä, ei myyjä korvaa viivästymisestä Asiakkaalle mahdollisesti aiheutuneita välillisiä tai välittömiä kustannuksia.

Suurimmassa osassa tuotteitamme toimitusaika on 1-3 arkipäivää tilauksesta. Mikäli tuote on loppu varastosta, on toimitusaika yleensä 2-3 viikkoa. Ulkomaisissa tehdastoimituksissa toimitusaika niin ikään on noin 3 viikkoa. Toimitusaika sovitaan aina laitekohtaisesti Asiakkaan kanssa tilauksen teon yhteydessä ja ilmoitamme heti jos tuotetta ei saada toimitettua 1-3 arkipäivässä. Toimitusajat välimyyntivarauksella.

Mikäli Asiakas peruuttaa suoran tehdastilauksen, mittatilaustyön, tai muun vastaavan tilaustuotteena toimitettavan tuotteen tilauksen ennen tuotteen toimitusta tai sen aikana, perii Tapahtumalaite peruuttamisen syystä riippumatta asiakkaalta tuotteen tilauksesta, varastoimisesta ja rahdeista mahdollisesti aiheutuneet ylimääräiset kustannukset.

Kirjallisella sopimuksella tarkoitetaan ja kirjalliseksi sopimukseksi riittävät esimerkiksi sähköpostit.

Hinnat ja maksuehdot:

Hintoihin lisätään aina toimituskulut. Tietoa toimitustavoista ja toimitushinnoista tällä sivullamme. Toimitamme tuotteita useiden eri maahantuojien Suomessa sijaitsevista varastoista ja sen vuoksi emme pysty ilmoittamaan tarkkoja toimituskuluja sivuillamme. Lisäksi kappaletavararahdissa hintaan saattaa vaikuttaa monta eri tekijää. Sen vuoksi laskemme todelliset rahtikulut asiakkaalle aina tilauskohtaisesti.

Maksu voidaan suorittaa käteisellä noudon yhteydessä, tai ennakkolaskulla jos tavarat toimitetaan asiakkaalle. Tapauskohtaisesti myös jälkilaskutuksena. Jälkilaskutustapauksissa laitteiden omistusoikeus siirtyy Asiakkaalle sillä hetkellä, kun Asiakas suorittaa koko sovitun kauppahinnan ja muut sopimukseen liittyvät kustannukset Tapahtumalaite Oy:lle.

Mikäli osapuolet eivät ole kirjallisesti toisin sopineet, maksuehto on seitsemän-neljätoista (7-14) päivää. Huomautusaika on kahdeksan (8) päivää. Huomautukset on tehtävä kirjallisesti esim. sähköpostilla. Mikäli Asiakas ei suoritakaan etukäteismaksua tilaamastaan laitteesta maksuehtojen mukaisesti, katsoo myyjä kaupan peruuntuneeksi.

Tapahtumalaite Oy:n sivuilla olevat hinnat on esitetty sekä verottomana, että arvonlisäverollisina. Tuotteiden hintaan lisätään aina voimassa oleva arvonlisäveron määrä, ellei toisin ole ilmoitettu.

Laskutusvaihtoehdot ja veloitukset:

  • PDF lasku sähköpostiin: Ei veloitusta
  • Verkkolasku: 3,00€ + alv
  • Kirjelasku: 3,00€ + alv

Mikäli tuotteet toimitetaan Asiakkaalle myyjän toimesta, tulee asiakkaan maksaa rahdista aiheutuneet kustannukset kuljetuksen suorittajan voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Jos Asiakas tekee tilattuun rahtiin itse muutoksia, veloitetaan nämä mahdollisesti maksulliset palvelut Asiakkaalta. Mikäli Asiakas jättää lunastamatta hänen tilaamansa rahdin, postin tai matkahuollon paketin, perii Tapahtumalaite aiheutuneet lähetys-, säilytys- sekä palautuskulut Asiakkaalta.

Tapahtumalaite pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Saatavien perinnän hoitaa kolmas osapuoli. Viivästyneisiin maksuihin lisätään voimassa oleva viivästyskorko.

Palautusoikeus:

Palautus on asiakkaalle ilmainen, mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai viallinen tuote. Tuotteiden palautuksesta on kuitenkin aina sovittava erikseen olemalla ensin yhteydessä meihin. Palautuksiin sovelletaan mahdollisesti myös valmistajan tai muun maahantuojan palautusehtoja.

Suorana tehdastilauksena ja erikoistilauksena toimitetuilla laitteilla ei ole palautusoikeutta.

Käytetyillä laitteilla ja poistolaitteilla ei ole palautusoikeutta.

Takuu:

Uutena myytävillä laitteilla on valmistajan tai maahantuojan myöntämä, yleensä kahdentoista - kahdenkymmenenneljän (12-24) kuukauden tekninen laitetakuu valmistus- ja materiaalivirheille, tai varaosatakuu ja takuuseen sovelletaan myös heidän ehtojaan. Tiedustele laitekohtaiset takuutiedot meiltä ennen kaupan tekoa. Takuuasioissa Asiakkaan tulee olla aina ensin yhteydessä Tapahtumalaitteeseen.

Takuu ei kata Asiakkaan itse laitteelle suorittamia tai tilaamia huolto- tai korjaustoimia. Takuu ei kata laitteelle ohjeiden vastaisesta, väärästä tai huolimattomasta käsittelystä tai käytöstä aiheutuneita vahinkoja ja niistä seuranneita vikoja, tai laitteen ja koneistojen puhtaanapidon ja laitteen hoidon laiminlyönnistä tai muusta käyttäjän virheestä aiheutuneita vikoja tai sähköverkon aiheuttamia vikoja. Takuu ei kata Asiakkaan omia, tai itse valitsemia kuljetuskustannuksia.

Mikäli takuuaikana ilmennyt vika ei kuulu takuun piiriin, Tapahtumalaitteella on oikeus laskuttaa Asiakkaalta vian selvittämisestä aiheutuneet kustannukset.

Käytetyt laitteet ja alennushinnalla myytävät uudenveroiset käyttämättömät poistolaitteet myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin ne myyntihetkellä ovat eikä myyjä myönnä niille takuuta tai palautusoikeutta, ellei tuotteen tiedoissa toisin ole ilmoitettu, tai ellei toisin ole kirjallisesti sovittu. Mikäli Tapahtumalaite myöntää takuun, on takuu voimassa vain Tapahtumalaitteen ja Asiakkaan välillä. Mikäli Asiakas myy tai muutoin edelleen luovuttaa laitteen kolmannelle, lakkaa takuu olemasta voimassa.

Tapahtumalaite ei vastaa Asiakkaalle aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista, kateostoista, myynti- tai muista tappioista, joita laitteen rikkoutumisesta asiakkaalle mahdollisesti seuraa. Takuu on voimassa ainoastaan Suomessa.

Muut ehdot:

Tapahtumalaite ei vastaa sivuston kuvissa tai teksteissä mahdollisesti olevista asia-, tai kirjoitusvirheistä. Tarvittaessa varmista tietojen oikeellisuus olemalla yhteydessä meihin.

Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla. Mikäli tämä ei ole mahdollista, käsitellään erimielisyydet Seinäjoen käräjäoikeudessa. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Back to top