Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
tapahtumalaite.fi/kuluttajarahoitus

Kuluttajarahoitus

Kuluttajana-asiakkaanamme tarjoamme sinulle Svean helpon ja turvallisen erämaksupalvelun!

Tarjoamme kumppanimme Svea Ekonomin kanssa kuluttaja-asiakkaillemme Svea Storepay erämaksupalvelua. Palvelu edellyttää positiivisen luottopäätöksen Svealta, jota asiakas voi itse hakea tästä.

Asiakkaan valittavia vaihtoehtoja ovat 10 kk, 30 kk, ja 60 kk.

Asiakas voi itse tarkastaa Svean luottopäätöksen puhelimellaan tai tietokoneella 24/7.

10 kk erämaksupalvelun lisäksi saatavilla on myös pidempiä maksuaikoja 30kk tai jopa 60 kk.

Ensimmäinen lasku postitetaan kotiisi ja seuraavat laskut tulevat maksusuunnitelman ja sopimuksen mukaisesti joka kuukausi.

Hae luottoa ostoksille helposti ja nopeasti

Self palvelukanavan kautta teet luottohakemuksen, valitset sinulle sopivan maksusuunnitelman ja allekirjoitat luottosopimuksen helposti ja nopeasti.

Voit hakea luottopäätöksen helposti jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut ostoksille. Voit myös halutessasi ensin valita haluamasi tuote verkkokaupastamme ja hakea luottoa käynnin jälkeen kaikki netissä kerralla. Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa.

Luottohakemuksen voit tehdä itsenäisesti mobiilissa tai selaimella. Luottopäätöksen saat heti ja sopimuksen sähköisen allekirjoituksen jälkeen erämaksu on valmiina käytettäväksi.

Kun ostat erämaksulla, et maksa mitään verkkokaupassa, vaan saat maksusuunnitelman mukaiset laskut, joista ensimmäinen saapuu ostokuukautta seuraavana kuukautena.

Self on uudenlainen luottopalvelu, jossa et saa ylimääräistä korttia lompakkoosi eikä sinun tarvitse huolehtia luoton lopetuksesta Svealle sen maksamisen jälkeen. Olipa hankintasi siis iso tai pieni hoituu maksaminen Self -luottopalvelulla joustavasti.

Voit tarkastella kuukausieriä ja hakea luottopäätöksen tästä

Erämaksun ja Storepay -luoton yleiset ehdot

Jos hakemuksesi on jäänyt kesken, voit kirjautua Self-luottopalveluun uudelleen tästä

Esimerkkilaskelma todellisesta vuosikorosta

Erämaksu: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2000 euron ostoksen kuukausierä on 60 kuukauden maksuajalla 57,88euroa. Avausmaksu on 0 euroa. Kuukausimaksu 6 euroa. Todellinen vuosikorko on 28,26 %. Takaisinmaksettava kokonaissumma on 3473 euroa.

Esimerkiksi 1000 euron ostoksen kuukausierä 10 kuukauden korottomalla maksuajalla on 103 euroa /kk. Kuukausierä on 3 euroa. Todellinen vuosikorko on 6,76 %. Takaisinmaksettava kokonaissumma on 1030 euroa.

Back to top