Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
tapahtumalaite.fi/kuluttajarahoitus

Kuluttajarahoitus

Kuluttaja-asiakkaana saat meiltä ilmalämpöpumpun asennuksineen 10 kuukauden korottomalla maksuajalla (yli 1000 euron ostoksille)!

Tarjoamme kumppanimme Svea Ekonomin kanssa Svea Storepay erämaksupalvelun jossa asiakas saa 10 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Ainoa kulu on käsittelymaksu 0,01% /kk pääomasta. Esimerkiksi maks. 2000 euron hankinnassa se on 3 euroa /kuukausi.

Palvelu edellyttää positiivisen luottopäätöksen Svealta.

Asiakas voi itse tarkastaa Svean luottopäätöksen puhelimellaan tai tietokoneella 24/7, tai asiakkaaan niin halutessa Tapahtumalaite Oy voi tehdä hakemuksen asiakkaan puolesta.

Lisäksi saatavilla on myös pidempiä korollisia maksuaikoja, kuten 30 kk ja 60 kk.

Kyseessä on kertaluotto, johon ei sisälly luottokorttia eikä jatkuvaa luottotiliä. Lasku postitetaan kotiisi ja se erääntyy ostohetkeä seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. Eräpäivänä käynnistyy valitsemasi maksuohjelma

Hae luottoa ostoksille helposti ja nopeasti

Self palvelukanavan kautta teet luottohakemuksen, valitset sinulle sopivan maksusuunnitelman ja allekirjoitat luottosopimuksen helposti ja nopeasti.

Voit hakea luottopäätöksen helposti jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut ostoksille. Voit myös halutessasi ensin käydä myymälässä, ja hakea luottoa käynnin jälkeen omalta kotisohvaltasi. Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa.

Luottohakemuksen voit tehdä itsenäisesti mobiilissa tai selaimella. Luottopäätöksen saat heti ja sopimuksen sähköisen allekirjoituksen jälkeen erämaksu on valmiina käytettäväksi.

Kun ostat erämaksulla, et maksa mitään myymälässä, vaan saat maksusuunnitelman mukaiset laskut, joista ensimmäinen saapuu ostokuukautta seuraavana kuukautena.

Self on uudenlainen luottopalvelu, jossa et saa ylimääräistä korttia lompakkoosi eikä sinun tarvitse huolehtia luoton lopetuksesta Svealle sen maksamisen jälkeen. Olipa hankintasi siis iso tai pieni hoituu maksaminen Self -luottopalvelulla joustavasti.

Voit tarkastella kuukausieriä ja hakea luottopäätöksen tästä

Erämaksun ja Storepay -luoton yleiset ehdot

Jos hakemuksesi on jäänyt kesken, voit kirjautua Self-luottopalveluun uudelleen tästä

Esimerkkilaskelma todellisesta vuosikorosta

Erämaksu: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2 000 euroa ja laina-aika 10 kk, käsittelykulu 0,01 % pääomasta päivässä, kuitenkin vähintään 5 € ja enintään 150 € vuodessa, ja luottokorko 0 %, on kuukausierä 206 €. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 060 €, josta luottokustannukset ovat 60 € ja koron osuus 0 €. Erämaksun mahdollinen perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 6,69 %

Ostoluotto: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2000 euroa ja laina-aika 12 kk, perustamiskulu 5,00 € ja luottokorko 19,95 %, on kuukausierä 185,64 €. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 227,65 €, josta luottokustannukset ovat 227,65 € ja koron osuus 222,65 €. Ostoluoton perustamiskulu veloitetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 22,40 %

Back to top