Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
tapahtumalaite.fi/jaapalat-10kg-sakki

Jääpalat 10kg säkki

Kuvaus
Puhtaat valmiit jääpalat 10kg säkeissä. Jääpalat ovat varastotuotteitamme ympäri vuoden ja toimitamme nopeasti suuremmankin erän.
Hinta Hinta 12,00 € (sis. alv) Hinta 10,53 € (alv 0 %)
-
+
Tuotekategoriat
Ominaisuudet
Tuotekoodi 1370
Tuotemerkki Tapahtumalaite™
Toimittajan toimitusaika 1-3 pv
Toimitusaika, jos ei varastossa 3-7 päivää
Myyntiyksikkö 10kg säkki
Paino kg 10.0000
Kuvaus Jääpalojen perushinta 1,05€/kg + alv 14%

Nyt uudistettu säkkimalli joka on tilavampi, paksumpi ja kestävämpi. Tämän ansiosta säkit on helpompi saada muovautumaan pakkaseen pieneenkin tilaan.

Saat meiltä jääpalat normaalin 5kg varastosäkin lisäksi myös 10kg säkeissä. 5kg säkit ovat jatkuva varastotuote, mutta 10kg säkit vaativat ennakkotilauksen. Jääpalamme ovat 20 grammaisia, umpinaisia ja kirkkaita. Yksi 10kg jääpalasäkki sisältää noin 500kpl jääpaloja (n. 20 litraa).

Jääpaloja voit noutaa käyntiosoitteestamme, tai voimme toimittaa ne lämpötilasäädellyllä pakkasrahdilla. Lähetettäessä jääpalat rahdilla hintaan lisätään rahtikulu. Lähetettäessä jääpalat rahdilla on minimimäärä toimitukselle 50kg joka toimitetaan puolilavalle pakattuna. Lähetämme myös euro- ja fin lavoilla ympäri suomen joko lähimpään terminaaliin noudettavaksesi, tai perille jakona haluamaasi osoitteeseen. Tilauskorissa myyntierä on 10kg säkki. Eli siirrä tilauskoriin se lukumäärä kuinka monta 10kg säkkiä tarvitset.

Valmistamme jääpalat itse ja säilömme ne sen jälkeen pakkasiimme vähintään -20 asteeseen. Tällöin jääpalat ovat kylmempiä ja säilyvät pidempään, kuin suoraan jääpalakoneesta otettuina. Näin ne kestävät itse noudettuinakin pitkänkin kuljetuksen ja takaavat juhliisi pitkään kylmänä säilyvät juomat ja hienon esillelaiton.

Tiesithän jääpalojen valmistuksen ja myynnin olevan elintarvikkeiden valmistusta ja myyntiä johon liittyy ilmoitusvelvollisuus valmistajalta. Valmistusmenetelmämme ja valmistustilamme ovatkin Seinäjoen Kaupungin terveystarkastajan tarkastamat ja hyväksymät. Valmistamme jääpalat suodatetusta vesijohtovedestä. Lisäksi huolehdimme jatkuvasti jääpalakoneidemme puhtaudesta, sekä toimitamme oma-aloitteisesti ja säännöllisesti jokaisen jääpalakoneemme jääpaloista näytteet elintarvikelaboratorioon niiden puhtauden ja laadun varmistamiseksi. Laboratoriovastaushistoria on Asiakkaan nähtävissä toimitiloissamme. Voimme siis ylpeinä ja läpinäkyvästi tarjota asiakkaillemme varmasti puhtaita ja turvallisia jääpaloja.
Saatat olla kiinnostunut näistä
 • Jääpalat 5kg säkki

  Jääpalat 5kg säkki

  Hinta Hinta 6,00 € (sis. alv) Hinta 5,26 € (alv 0 %)
  -
  +
 • Vuokrattava jääpala-astia 4 litraa

  Vuokrattava jääpala-astia 4 litraa

  Hinta Alk. 6,20 € (sis. alv) 5,00 € (alv 0 %)

Back to top