Hintoihin lisätään aina toimituskulut. Valitettavasti emme voi laskea niitä valmiiksi tilauskorisi  kokonaissummaan, koska toimituskulut täytyy useimmissa tilauksissa laskea tapauskohtaisesti tilattujen tuotteiden mukaan. Emme siis yliveloita rahdeista tarjoamalla toimitusta tietyllä vakiosummalla, vaan laskemme Asiakkaalle aina todelliset rahtikulut ja laskutamme vain ne. Niihin saattaa vaikuttaa mm. lähetyksen kokonaispaino, lähetyksen kokonaiskuutiotilavuus, lähetyksen lavametrit, sekä kuljetusmatkan pituus.

Lähetettyäsi tilauskorisi meille,  laskemme sinulle tilauksesi toimituskulut ja olemme sinuun yhteydessä. Kassalla voit valita tilauskorillesi joko suoran tilauksen, tai vain hintatiedustelun toimituksineen. Suorassa tilauksessa toimitamme tuotteet ja lisäämme  laskuun toimituskulut. Hintatiedustelussa laskemme sinulle valitsemiesi tuotteiden toimituskulut, jonka jälkeen voit halutessasi tilata tuotteet.

Alla eri toimitustapojen kuvauksia

 

 

Matkahuolto Bussipaketti

Bussipaketin voi noutaa Matkahuollon toimipaikoista. Bussipakettiin voi yhdistää myös jakopalvelun. Bussipaketin enimmäistilavuus on 0,5 kuutiota ja paino enimmillään 55kg. Yhdessä lähetyksessä voi olla enimmmillään 15 pakettia ja niiden kokonaistilavuus voi olla enimmillään 3 kuutiota.

Matkahuolto Pikapaketti

Pikapaketti kuljetetaan määränpäähän aikataulutetusti nopeimmalla mahdollisella tai sovitulla yhteydellä. Pikapaketin voi noutaa Matkahuollon toimipaikoista. Pikapakettina lähetetyn paketin voi noutaa myös suoraan autolta, jos noudosta on sovittu Matkahuollossa pakettia lähetettäessä. Pikapaketin enimmäistilavuus on 0,5 kuutiota ja paino enimmillään 55kg. Yhdessä lähetyksessä voi olla korkeintaan 5kpl paketteja joiden kokonaispaino on enimmillään 100kg.

Matkahuolto Jakopaketti

Jakopaketti kuljetetaan vastaanottajalle asti. Jakopaketin enimmäistilavuus on 0,5 kuutiota ja paino enimmillään 55kg. Yhdessä lähetyksessä voi olla enimmmillään 15 pakettia ja niiden kokonaistilavuus voi olla enimmillään 3 kuutiota.

 

 

Itella Express Morning

Lähetys toimitetaan perille asiakkaalle. Pääsääntöisesti lähetys on perillä lähettämistä seuraavana työpäivänä kello 09 mennessä.

Itella Express Business Day

Lähetys toimitetaan perille asiakkaalle. Pääsääntöisesti lähetys on perillä lähettämistä seuraavana työpäivänä kello 14 mennessä.

Itella Economy

Itella Economy paketit noudetaan postitoimipaikasta. Lähetykset ovat pääsääntöisesti noudettavissa lähettämistä seuraavana työpäivänä.

 

 

DB Schenker Kiitolinja

Toimitamme suuremmat, esimerkiksi lavalähetykset, pääsääntöisesti Kiitolinjalla. Tähän kuuluvat laitemyynnissä käytettävät kappaletavaralähetykset, sekä laitevuokrauksissa tarpeen mukaan myös ilman terminaalikäsittelyitä toimitettavat suorat kuljetukset ja täyskuormakuljetukset.

Näissä lähetyksissä huomionarvoista on, että lähetykset toimitetaan perille asiakkaan osoitteeseen ja ne puretaan pääsääntöisesti kuorma-auton välittömään läheisyyteen. Mikäli asiakas tekee jo tilattuun rahtiin itse lisäpalvelutilauksia (esim. sisälle kanto, muuttaa toimituksen päivämäärää tms.), veloitetaan nämä maksulliset lisäpalvelut jälkikäteen asiakkaalta.