Tapahtumalaite Oy

 

Tarjoamme laitteet vuokralle erilaisiin tapahtumiin ja juhliin, sekä edullisen ammattikeittiölaitteiden verkkokaupan.

Verkkokaupassamme pystyt lähettämään tilauskorisi meille joko varsinaisena tilauksena, tai vain pelkkänä hintatiedusteluna toimituskuluineen. Lähetettyäsi tilauskorisi olemme sinuun yhteydessä. Asiointi sivustolla ei vaadi rekisteröitymistä, emmekä käytä asiakkaan antamia yhteystietoja minkäänlaiseen mainospostitukseen.

 

Meiltä saat laitteille myös asennukset ja huollot. Lisäksi yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan myös kokonaisvaltaisemmatkin palvelut erilaisiin tapahtumiin ja yritystilaisuuksiin. Emme toimi ainoastaan perinteisten aukiolojen  mukaan. Kuten sinun juhliesi, myös yrityksenne tai tapahtumanne tarpeet voivat olla ennalta odottamattomia ja me pyrimme palvelemaan niitä. Olemme nopeasti reagoiva ja joustavasti haasteita ratkaiseva yritys.

 

                                                                                   

Takaisin

Vuokralaitekuvia menneeltä viikonlopulta Lahdesta

Muutamia Tefcold kaappejamme oli menneenä viikonloppuna vuokralla Lahdessa fitness messuilla.

Liitteenä kuvia Asiakkaamme tekemästä hienosta brändäyksestä ja esillelaitosta. Myös vuokrakylmäkaapeista saa näyttävän näköisiä brändäämällä kyljet ja täyttämällä kaapit esimerkiksi tällä tavalla kuin TRUE energiajuomat on laitettu esille. Hieno, huomiota herättävä ja tutustumaan kutsuva kokonaisuus.

Annamme Asiakkaillemme pyynnöstä vuokralaitteidemme brändäysohjeet ja -mitat jolloin Asiakas voi halutessaan brändätä laitteet omien tarkoituksiensa mukaiseksi. Asiakas voi toki teettää brändäyksen myös meillä jolloin laitteet tulevat valmiiksi halutunlaisina halutuilla mainoksilla.

 

Lahti fitness messut 2016 

Lahden fitness messut 2016

Keskiarvo (0 Ääniä)