Tapahtumalaite Oy

 

Tarjoamme laitteet vuokralle erilaisiin tapahtumiin ja juhliin, sekä edullisen ammattikeittiölaitteiden verkkokaupan.

Verkkokaupassamme pystyt lähettämään tilauskorisi meille joko varsinaisena tilauksena, tai vain pelkkänä hintatiedusteluna toimituskuluineen. Lähetettyäsi tilauskorisi olemme sinuun yhteydessä. Asiointi sivustolla ei vaadi rekisteröitymistä, emmekä käytä asiakkaan antamia yhteystietoja minkäänlaiseen mainospostitukseen.

 

Meiltä saat laitteille myös asennukset ja huollot. Lisäksi yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan myös kokonaisvaltaisemmatkin palvelut erilaisiin tapahtumiin ja yritystilaisuuksiin. Emme toimi ainoastaan perinteisten aukiolojen  mukaan. Kuten sinun juhliesi, myös yrityksenne tai tapahtumanne tarpeet voivat olla ennalta odottamattomia ja me pyrimme palvelemaan niitä. Olemme nopeasti reagoiva ja joustavasti haasteita ratkaiseva yritys.

 

                                                                                   

Takaisin

Tapahtumalaite Oy ehdolla vuoden hääyritykseksi - äänestys käynnissä!

Tapahtumalaite Oy on valittu ehdokkaaksi Vuoden Hääyritykseksi 2016 kategoriassa juhlatarvikevuokraamot.

 

Olemme yllättyneitä ja hyvin kiitollisia pelkästään saamastamme ehdokkuudesta. Suuri kiitos asiakkaillemme jo pelkästä nimeämisestämme. Vuoden Hääyritys valitaan Love me do -häätapahtuman toimesta yleisöäänestyksellä yhteistyössä amoriini.comin Juhlaoppaan ja Häät-lehden kanssa, äänestyksen voittaja palkitaan Vuoden Hääyritys -tittelillä ja upeilla palkinnoilla häätapahtumassa 21.1.2017 Helsingin Kaapelitehtaalla. Itse häämessut ovat kestoltaan kaksipäiväiset, 21-22.1.2017 ja messuille on vapaa sisäänpääsy.

Miten äänestän?

Yrityksiä sai ehdottaa kipailuun 3.12.2016 saakka ja varsinainen äänestys tapahtuu 4.12.2016-8.1.2017. Kategoriavoittajat julkaistaan äänestysten päätyttyä ja Vuoden Hääyritys 2016 julkaistaan Love me do -häätapahtuman yhteydessä 21.1.2017 Helsingin Kaapelitehtaalla häämessujen yhteydessä. Itse häämessut ovat kestoltaan kaksipäiväiset, 21-22.1.2017 ja messuille on vapaa sisäänpääsy.

Suoraan äänestyssivulle pääset tästä linkistä.

 

Keskiarvo (0 Ääniä)