Tapahtumalaite Oy

 

Tarjoamme laitteet vuokralle erilaisiin tapahtumiin ja juhliin, sekä edullisen ammattikeittiölaitteiden verkkokaupan.

Verkkokaupassamme pystyt lähettämään tilauskorisi meille joko varsinaisena tilauksena, tai vain pelkkänä hintatiedusteluna toimituskuluineen. Lähetettyäsi tilauskorisi olemme sinuun yhteydessä. Asiointi sivustolla ei vaadi rekisteröitymistä, emmekä käytä asiakkaan antamia yhteystietoja minkäänlaiseen mainospostitukseen.

 

Meiltä saat laitteille myös asennukset ja huollot. Lisäksi yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan myös kokonaisvaltaisemmatkin palvelut erilaisiin tapahtumiin ja yritystilaisuuksiin. Emme toimi ainoastaan perinteisten aukiolojen  mukaan. Kuten sinun juhliesi, myös yrityksenne tai tapahtumanne tarpeet voivat olla ennalta odottamattomia ja me pyrimme palvelemaan niitä. Olemme nopeasti reagoiva ja joustavasti haasteita ratkaiseva yritys.

 

                                                                                   

Takaisin

Sivustouudistus työn alla

Työstämme parhaillaan kokonaan uutta verkkokauppaa ja sivustoa. Julkaisemme uuden sivuston talven 2018-2019 aikana. Tämän vuoksi nykyisen sivuston uutisia ja sisältöä, lukuunottamatta verkkokaupan tuotepäivityksiä, ei juurikaan tehdä. Nykyinen sivustomme toimii normaalisti uuden sivuston julkaisuun saakka.

Pian voimme toivottaa teidät tervetulleiksi uuteen ja käyttäjäystävällisempään verkkokauppaamme. Tulevalla sivustollamme tulee olemaan lukuisia parannuksia jotka helpottavat ja nopeuttavat asiointia verkkokaupassamme, sekä parantavat asiakaskokemusta.

Ystävällisin terveisin,

 

Tapahtumalaite Oy

Keskiarvo (0 Ääniä)