Tapahtumalaite Oy

 

Tarjoamme laitteet vuokralle erilaisiin tapahtumiin ja juhliin, sekä edullisen ammattikeittiölaitteiden verkkokaupan.

Verkkokaupassamme pystyt lähettämään tilauskorisi meille joko varsinaisena tilauksena, tai vain pelkkänä hintatiedusteluna toimituskuluineen. Lähetettyäsi tilauskorisi olemme sinuun yhteydessä. Asiointi sivustolla ei vaadi rekisteröitymistä, emmekä käytä asiakkaan antamia yhteystietoja minkäänlaiseen mainospostitukseen.

 

Meiltä saat laitteille myös asennukset ja huollot. Lisäksi yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan myös kokonaisvaltaisemmatkin palvelut erilaisiin tapahtumiin ja yritystilaisuuksiin. Emme toimi ainoastaan perinteisten aukiolojen  mukaan. Kuten sinun juhliesi, myös yrityksenne tai tapahtumanne tarpeet voivat olla ennalta odottamattomia ja me pyrimme palvelemaan niitä. Olemme nopeasti reagoiva ja joustavasti haasteita ratkaiseva yritys.

 

                                                                                   

Takaisin

Nyt meiltä myös huollot ja asennukset

Laajennamme palvelumme myös huoltoihin ja asennuksiin.

 

Teemu Koskisen siirtyessä palvelukseemme tarjoamme nyt myös kylmä-, ja ammattikeittiölaitteiden huollot ja asennukset merkkivapaasti Seinäjoen ja Pohjanmaan alueella 20 vuoden huoltokokemuksella. Palveluihimme kuuluu kaikki yleisimmät kylmälaitteissa käytetyt kylmäaineet. Myös R290 ja R600 kylmäaineet. Katso huollon yhteystiedot tältä sivultamme.

 

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille.

Keskiarvo (0 Ääniä)