Tapahtumalaite Oy

 

Tarjoamme laitteet vuokralle erilaisiin tapahtumiin ja juhliin, sekä edullisen ammattikeittiölaitteiden verkkokaupan.

Verkkokaupassamme pystyt lähettämään tilauskorisi meille joko varsinaisena tilauksena, tai vain pelkkänä hintatiedusteluna toimituskuluineen. Lähetettyäsi tilauskorisi olemme sinuun yhteydessä. Asiointi sivustolla ei vaadi rekisteröitymistä, emmekä käytä asiakkaan antamia yhteystietoja minkäänlaiseen mainospostitukseen.

 

Meiltä saat laitteille myös asennukset ja huollot. Lisäksi yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan myös kokonaisvaltaisemmatkin palvelut erilaisiin tapahtumiin ja yritystilaisuuksiin. Emme toimi ainoastaan perinteisten aukiolojen  mukaan. Kuten sinun juhliesi, myös yrityksenne tai tapahtumanne tarpeet voivat olla ennalta odottamattomia ja me pyrimme palvelemaan niitä. Olemme nopeasti reagoiva ja joustavasti haasteita ratkaiseva yritys.

 

                                                                                   

Takaisin

Lisäyksiä vuokralaitteisiin!

Hyvät Asiakkaamme,

 

Olemme päivittäneet vuokrattavien suklaalähteidemme valikoimaa kattavammaksi. Vuokrattavista suklaalähteistä löytyy nyt kolmea eri kokoa alkaen 91cm korkeasta aina jopa 128cm korkeaan suklaalähteeseen! Tämä 128cm korkea laite on jo melkoinen näky, eikä takuulla jätä esim. häävieraitasi tai vaikkapa yrityksesi asiakkaita kylmiksi. Varaa näyttävä suklaalähde nyt omaan tilasuuteesi.

Vuokrattavat suklaalähdevaihtoehdot näet täältä.

Hyvää viikonloppua kaikille :)

 

 

Keskiarvo (0 Ääniä)