Tapahtumalaite Oy

 

Tarjoamme laitteet vuokralle erilaisiin tapahtumiin ja juhliin, sekä edullisen ammattikeittiölaitteiden verkkokaupan.

Verkkokaupassamme pystyt lähettämään tilauskorisi meille joko varsinaisena tilauksena, tai vain pelkkänä hintatiedusteluna toimituskuluineen. Lähetettyäsi tilauskorisi olemme sinuun yhteydessä. Asiointi sivustolla ei vaadi rekisteröitymistä, emmekä käytä asiakkaan antamia yhteystietoja minkäänlaiseen mainospostitukseen.

 

Meiltä saat laitteille myös asennukset ja huollot. Lisäksi yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan myös kokonaisvaltaisemmatkin palvelut erilaisiin tapahtumiin ja yritystilaisuuksiin. Emme toimi ainoastaan perinteisten aukiolojen  mukaan. Kuten sinun juhliesi, myös yrityksenne tai tapahtumanne tarpeet voivat olla ennalta odottamattomia ja me pyrimme palvelemaan niitä. Olemme nopeasti reagoiva ja joustavasti haasteita ratkaiseva yritys.

 

                                                                                   

Takaisin

Useita lisäyksiä valikoimiin

Hyvät asiakkaamme,

Olemme pitkin talvea ja kevättä syöttäneet uusia tuotteita myynti- ja vuokrapuolelle. Syöttötyö on edelleen kesken ja tulee myyntituotteiden osalta jatkumaan pitkälle kevääseen. Valikoimiimme tulee mm. Coreco ja Diamond tuotteet, joista syötämme sivuillemme osan koko valikoimasta. Merkkien omat isot katalogit löydät katalogisivultamme. Kaikki katalogien tuotteet ovat tietenkin tilattavissa meiltä, vaikka emme kaikkia tuotteita tulekaan syöttämään sivuillemme.

Lisätty mm:

- Vuokralaitteisiin perkolaattorikeittimet

- Vuokralaitteisiin keittopadat

- Vuokralaitteisiin viinikaapit

- Myyntituotteisiin Coreco tuotteet

- Myyntituotteisiin Diamond tuotteet

- Myyntituotteisiin Oscartielle tuotteet

- Lisäksi myyntituotteisiin tulossa kevään 2017 aikana muutama erittäin mielenkiintoinen ja Suomessa uudenlainen tuote. Näistä lisää pian!

 

Hyvää viikonloppua Asiakkaillemme ja seuraajillemme.

Keskiarvo (0 Ääniä)